Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Изчистих днес моторчето, пружината на клапатасе движи плавно, сега забелявам, че лееко ми задържа обороти около 2000 после ги смъква по-бързо до 1050 там ги задържа леко и плавно ги смъква до 780, което е супер вече не ми тресе при въртене на волана или при малък товар, но все още се усеща тежко климатика.. .. надявам се като сменя свещите да се оправи малко, но ще се види. Сутринта като я запалих студена преди да я изчистя нямаше проблем с гаснене...

Comment

• Да споделя, проблемът с перката се оказа реостат и заварена инсталация. Остранен с вещата намеса на Румен

Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщение
      ... но все още се усеща тежко климатика.. .. надявам се като сменя свещите да се оправи малко, но ще се види. ......
      Колега, не искам да те отчайвам, ама тва с климатика нема да се оправи със свещите. Усеща си си осезаемо по принцип. Ама не е като на 60 коньова кола де
      (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщение
        Да споделя, проблемът с перката се оказа реостат и заварена инсталация. Остранен с вещата намеса на Румен

Колега, не искам да те отчайвам, ама тва с климатика нема да се оправи със свещите. Усеща си си осезаемо по принцип. Ама не е като на 60 коньова кола де
        Предполагам, но проблема когато спра на място падат оборотите до 600 и нормализира и ми задържа много на 2000 оборота като сменям предавки и е много наприятно, казаха ми че може да ми е мръсен дросела и да не се затваря изцяло, някакви предположения?

Comment

• Стъпково моторче. Някой, който разбра трябва да го ревизира или друго втора ръка.
          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
          Mazda 6 2.3 2005
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
            Стъпково моторче. Някой, който разбра трябва да го ревизира или друго втора ръка.
            Клапата се движи както трябва, току що карах, като беше студена пак задържаше и 1-2 пъти подадох след 3000 и се оправи, после загря и всичко точно...

Comment

• Някой пробвал ли е на 2.0 тс 16в блок да сложи глава от 1.6 без вариатор, чета в alfaowner, че главите от 1.6 до 2.0 са еднакви освен вариатора.

Comment

• Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщение
                Някой пробвал ли е на 2.0 тс 16в блок да сложи глава от 1.6 без вариатор, чета в alfaowner, че главите от 1.6 до 2.0 са еднакви освен вариатора.
                От къв зор ти е да убиваш колата?
                Fiat Punto 1.4GT 1996
                Hyundai Tucson 2.0 2007
                Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                  От къв зор ти е да убиваш колата?
                  Ще си зацепа валовете по собствена преценка, но после измислих, че валовете на 2.0 няма без вариатор, тъй чее явно няма да го осъществя..

Comment

• Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщение
                    Ще си зацепа валовете по собствена преценка, но после измислих, че валовете на 2.0 няма без вариатор, тъй чее явно няма да го осъществя..
                    Ми завари си вариатора и си ги зацепвай както ти душа желае
                    Fiat Punto 1.4GT 1996
                    Hyundai Tucson 2.0 2007
                    Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                      Ми завари си вариатора и си ги зацепвай както ти душа желае
                      По-скоро си мислех да ми изработят на струг формата на вариатора.

Comment

• После защо ТС то бил боклук.

Comment

• Първоначално публикувано от ZaRoo Покажи съобщение
                          После защо ТС то бил боклук.
                          Това във връзка с какво го казваш????

Comment

• Колеги аз си купих пети за 1,4 и 1.6 тс ако на някой му трябват да свирка

Comment

• Вода в коритото на резервната гума, без мокър мокет, с влага по пластмасата на моторчето на чистачката, възможно ли е от там да тече?

Comment

• Ще ходиш ли на срещата в вторник колегата

Comment

Working...
                                X